РЕГИСТРИРАЈ СЕ     
ДОБРЕДОЈДОВТЕ
ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ОДЗЕМЕН ИМОТ
ОРГАНИЗАЦИЈА И НАДЛЕЖНОСТИ
ЗАКОНИ И ПОДЗАКОНСКИ АКТИ
ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР
ПРАШАЊА И ПРЕДЛОЗИ
КОНТАКТ
ЗА НАС
СТРАТЕГИИ
ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ
ФИНАНСИИ
 
Лицитации на добра
 

Лицитации на добра

Правила за лицитирање:

Прочитајте го Упатството според кој се вршат лицитациите.

За да се запознаете како да се пријавите и лицитирате материјални добра погледнете го Краткото корисничко упатство.

Образец - Пријава за продажба на недвижност по пат на електронско јавно наддавање   која понудувачите ја поднесуваат по писмен пат.

Образец - Пријава за продажба на подвижен предмет по пат на електронско јавно наддавање   која понудувачите ја поднесуваат по писмен пат.

Производи за продажба
:
:
:
:
 - 
:
 - 
БројШифраСлики на производотОписПријавувањеПочеток на лицитацијатаЕдинечна мераКоличинаЦенаСтатусПрегледај и лицитирај
877632 Реден број 1 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   ТМВ MAN TGX 18.440, Сила на мотор kw 324, Зафатнина кубици 12419, година на производство 2013 11.01.2022 07:30 24.01.2022 09:00 11 738.000,00 ден. Валидација
877660 Реден број 6 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   ПМВ MERCEDES C 270CDI, Сила на мотор kw 125, Зафатнина кубици 2685,година на производство 2001 11.01.2022 07:30 25.01.2022 09:00 11 149.655,00 ден. Валидација
877666 Реден број 7 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   ТМВ MERCEDES 1735, Сила на мотор kw 260, Зафатнина кубици 14680,година на производство 1989 11.01.2022 07:30 25.01.2022 10:00 11 468.405,00 ден. Валидација
877671 Реден број 8 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   МОТОРЦИКЛ MALAGUTI SPIDERMAX GT500, Сила на мотор kw 28,8,година на производство 2007 11.01.2022 07:30 25.01.2022 11:00 11 26.000,00 ден. Валидација
877676 Реден број 9 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   ПМВ AUDI A5, Сила на мотор kw 140, зафатнина кубици 2698,година на производство 2008 11.01.2022 07:30 25.01.2022 12:00 11 135.000,00 ден. Валидација
877681 Реден број 10 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   TМВ SCANIA R 420, Сила на мотор kw 313,година на производство 2006 11.01.2022 07:30 25.01.2022 13:00 11 246.000,00 ден. Валидација
877684 Реден број 11 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   Полуприколка SEMI-TRAILER PEICHL E ESPO,година на производство 2003 11.01.2022 07:30 26.01.2022 09:00 11 92.000,00 ден. Валидација
877687 Реден број 12 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   TМВ MAN 1846, Сила на мотор kw 338, Зафатнина кубици 12660,година на производство 2002 11.01.2022 07:30 26.01.2022 10:00 11 184.000,00 ден. Валидација
877692 Реден број 13 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   Полуприколка SCHMITZ SCS 24L S01,година на производство 1996 11.01.2022 07:30 26.01.2022 11:00 11 64.500,00 ден. Валидација
877699 Реден број 15 Оглас 3/2022 арх.бр. 09-46/1 од 05.01.2022   ПМВ HUMMER H2, Сила на мотор kw 236, Зафатнина кубици 5967, година на производство 2004 11.01.2022 07:30 26.01.2022 13:00 11 645.000,00 ден. Валидација
877620 02/2022 НЕМА СЛИКИ 307 хаварисани возила со третман на отпаден материјал 05.01.2022 08:30 27.01.2022 11:00 број307 11,00 ден. Валидација
 

 

 

 

(c) Copyright 2009, Агенција за управување со одземен имот, Република Македонија

Site Meter